ENGEGUEM LA SISENA SETMANA

SETMANA DE LA PREDISPOSICÓ I ACTITUD POSITIVA!  

Engeguem la sisena setmana i amb aquesta l'última abans no parem per vacances! Aquesta setmana en Kissu ens ha deixat una carta, on es mostrava molt i molt content per la feina que estàvem fent per ajudar-lo a aconseguir tots els valors i habilitats que el savi li va dir. La setmana passada la vam superar amb èxit i vam aprendre el compromís i a més a més ens ho vam passar d'allò més bé amb la festa del casal! 




En Kissu, ens ha comentat que aquesta setmana havíem de treballar molt amb el nostre propi cos i expressar-nos de diferents maneres, sigui amb gestos, parlant, etc. Tenim un repte d'allò més complicat! Serem capaços de superar-lo? L'expressió corporal anirà lligada amb el valor de predisposició i actitud positiva. Sabeu el que és?

La predisposició és l'actitud que nosaltres tenim per fer una cosa. Per exemple, ajudar als monitors o proposar nous jocs i reptes. A més a més, l'actitud positiva és buscar les coses positives que han passat durant el dia i no sempre veure les negatives. 

Apa, doncs... a treballar super fort i ens veiem el final de setmana! 





Comentaris