INICIEM L'AGOST!


Bon diaaa!

Per fi dilluns! Esperem que hàgiu carregat les piles durant el cap de setmana perquè ens esperen uns dies plens d’activitats molt intenses! Volem començar el mes d’agost amb la mateixa energia que hem viscut aquest juliol!

Com en cada inici de setmana, ja hem explicat el centre d’interès i hem fet les primeres activitats per conèixer les cares noves que comencen avui.




IMPORTANT:

Us informem que les oficines del Consell Esportiu romandran tancades des del dilluns 30 de juliol fins el dia 19 dagost.

Per aquest motiu, si teniu previst fer alguna ampliació de les inscripcions dels vostres fills i filles als nostres casals d’estiu, us detallem com realitzar-les durant aquest període:

  • Inscripcions a la setmana del 6 al 10 dagost. Fins el dijous 2 d’agost s’hauran de fer telefònicament o presencialment als coordinadors de cada casal.

  • Inscripcions a la setmana del 27 al 31 dagost i del 3 al 7 de setembre, es faran a les nostres oficines, però recordeu que shan de fer com a màxim els dijous abans de la setmana de la inscripció.

També us recordem el telèfon del coordinador per a qualsevol consulta o inscripció:

    Coordinador: Josep Corominas
    Tel. 690 685 690




    Fins dimecres!




    Comentaris