JA COMENCEM el Casal d'Estiu del Consell Esportiu 2017 - Banyoles

Bones a tots i totes, 

Una vegada passada la Setmana Santa, ja comencem a posar la vista a l'estiu. Des del Consell Esportiu ho tenim tot a punt, estem molt contents i il·lusionats per a dur a terme un any més el Casal d'Estiu del Consell Esportiu a Banyoles. Concretament utilitzarem les instal·lacions de l'Escola La Draga però estarem més a fora que a l'escola!!!! 

El Casal d'Estiu del Consell Esportiu és un projecte educatiu que es basa en les activitats esportives i de lleure com a eina d'intervenció educativa. Així doncs, el casal se centra en l'aprenentatge dels nens i nenes a través de l'activitat física i el lleure, de manera que estem preparant un munt de propostes perquè els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin. 
Per aquest estiu ens esperen sortides en BTT, gimcanes temàtiques, excursions a peu, tallers i manualitats, racons creatius, descoberta de l'entorn, jocs aquàtics, de lleure, tradicionals, innovadors i esportius. 

La nostra experiència, organitzant el casal des del 2007, ens fa seguir apostant per un casal amb una programació que té un centre d'interès guiat per un fil conductor que ens permet treballar una temàtica diferent cada setmana de manera interrelacionada. Així doncs, totes les activitats del casal tenen un sentit tant pels nens i nenes que vénen a moltes setmanes com pels que vénen a una sola setmana. 

L'ambient que es crea en el casal és acollidor, proper, d'aprenentatge, de confiança, etc. perquè els nens i nenes puguin divertir-se, actuar i ser tal com són. 

AVUI ARRANQUEM EL CASAL D'ESTIU AMB EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS, ja teniu disponible tota la informació al fullet que us adjuntem i podeu fer la INSCRIPCIÓ via web a través d'aquest enllaç.



Comentaris