Formació de l'equip de monitors i monitores

Un matí productiu!
Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany s'ha organitzat una jornada de formació i treball per totes les persones que desenvoluparan tasques de coordinació i monitoratge de tooootes les activitats d'estiu. Després de fer la part conjunta, tot l'equip del casal d'estiu ens hem agrupat en un espai separat i hem tractat aspectes del nostre casal. 

Som inconformistes i ambiciosos, per aquest motiu, l'equip del casal està format per la majoria de monitors i monitores de l'any passat però també hi ha cares noves per aportar altres propostes i intentar millorar la feina feta l'estiu passat.
L'equip està format pels coordinadors/es, monitors/es, premonitors/es, practicants i dinamitzadors/es.
Avui aquest matí ens hem reunit tot l'equip amb l'objectiu d'unificar criteris metodològics, explicar novetats del funcionament diari del casal, repartir tasques, assumir responsabilitats, fer pinya, agafar forces i augmentar encara més les ganes de començar el casal!!!! 

En definitiva, hem estat treballant per a tenir-ho tot a punt pels propers dies, l'inici del casal ja està a tocar!!!!  ;) 

Avui hi sortim nosaltres, però ben aviat seran els nens i nenes qui apareixeran en aquest bloc perquè pogueu veure què fem al casal. Així doncs, per avui, us deixem amb un parell de fotografies de la jornada de treball on apareixen monitors/es tant del nostre casal com d'altres activitats d'estiu del Consell Esportiu! 




Comentaris