Vist i no vist! El Casal Esportiu Comarcal de Setmana Santa ens ha passat volant i en part és gràcies a que ens ho hem passat molt bé.

La prioritat del casal en tot moment ha estat que els diferents participants sentissin la diversió, l'espontaneïtat i la il·lusió de l'esport i el lleure a flor de pell.

Creiem que ho hem aconseguit, però no voldríem treure la rellevància que ha tingut el rol de cada nen i nena amb la seva aportació diària. Sempre demostrant que el joc és el vincle més proper i que dominen amb un elevat nivell, entre si mateixos i el context social que els envolta. 

 


Durant tot el casal el grup d'infantil ha tingut de referència la seva monitora, i el grup de primària el seu monitor. Però en molts moments els dos grups s'han ajuntat per fer activitats conjuntes com: una gimcana esportiva on havien de superar diferents proves, i una festa de cloenda on hi ha hagut el "pinta cares" i els "diaris esbojarrats", tot ambientat en música. 

Destacar l'activitat que s'ha dut a terme el darrer dia de casal anant a la ràdio. El grup de primària, s'ha desplaçat fins als estudis de Ràdio Banyoles per fer una gravació per a una falca publicitària on la intenció ha estat expressar quines sensacions tenen del Casal del Consell Esportiu i d'aquesta manera començar a fer ambient per l'estiu.
Queda pendent saber quan es començarà a emetre, i de ben segur que us ho comunicarem.



Us deixem l'enllaç on podreu veure la resta d'imatges del casal. Per veure-les només cal que cliqueu AQUÍ.
Ens acomiadem del casal de Setmana Santa, però ens veiem aviat: en el multiesport, en les diferents parades del Viatge Esportiu Comarcal, en el casal esportiu de l'estiu!

Salut i Esport per a tothom!

Comentaris