Intercanvi entre casals!!

El passat divendres 13 de juliol el JEIP JEES Estiu 2012 i el Casal d'Estiu Vall del Terri 2012 vam realitzar un intercanvi per tal d'afavorir la relació entre casals de la comarca i sobretot, per millorar la interrelació entre els nens i nenes de diferents municipis. Des dels coordinadors fins als monitors/es ens hem coordinat per a realitzar aquesta enriquidora experiència per a tots, tant pels més petits com pels més grans. Fins i tot, pels monitors/es; ja que hem pogut intercanviar experiències amb altres educadors/es a l'hora de fer la nostra feina. Amb tot, hem passat un matí genial, on l'esport però també el lleure han estat els elements principals que han provocat la nostra diversió.
Els grups d'Infantil ens hem trobat a la seu del JEIP JEES Estiu, mentre que els grups d'Iniciació i de Grans ens hem agrupat a la seu del Casal d'Estiu Vall del Terri. 
Des del nostre casal, volem donar les gràcies a tot el personal del Casal d'Estiu Vall del Terri. Primer per acollir-nos i segon, per ajudar-nos a desenvolupar l'intercanvi en la seva visita a l'escola on estem allotjats. 

L'equip de monitors/es del JEIP JEES Estiu.



Aquesta és la foto de grup en el moment de la cloenda, podeu trobar més fotos a la web del Consell Esportiu o al bloc del Casal d'Estiu Vall del Terri 2012.

Comentaris