Entrevista a l'Albert Corominas

A mig matí, tots els i les participants de primària ens hem dirigit al Club Natació Banyoles. Ens hem reunit amb el piragüista banyolí Albert Corominas ("Coro"), subcampió del món en K2 en la modalitat de marató. Com molt bé ens ha explicat, practica el piragüisme com a esportista i també fa d'entrenador als joves palistes de la secció de piragüisme del CNB. Enmig de les diverses preguntes que li hem realitzat, ens ha obsequiat amb una frase molt humil i encertada: "per guanyar, abans has d'haver perdut moltes vegades". 
A part de l'entrevista amb la qual tots/es hem gaudit, l'Albert també ens ha mostrat la seva piragua de competició amb totes les característiques i secrets que aquesta conté. Per acabar, els nens/es del Grup de Grans hem pogut compartir una estona practicant el piragüisme amb l'Albert, emparats per les seves instruccions. 
Des del JEIP JEES Estiu li volem donar les gràcies per l'estona que ens ha dedicat i li transmetem totes les nostres forces perquè pugui aconseguir el seu proper repte: passar el control d'aquí dos mesos per a classificar-se per a la propera prova del món que es realitzarà el setembre vinent.
Molta sort Albert!!

De part dels i les participants i monitors/es de primària.


Comentaris