NIT AL CASAL A LA TERCERA SETMANA!

La tercera setmana es va acabant i amb ella l'època moderna ens va dient adéu. Aquesta setmana hem tingut un munt d'aventures i reptes que conjuntament hem anat superant.

Durant la setmana hem pogut crear les nostres pròpies samarretes fent diferents formes i utilitzant una gran varietat de color. No n'hi ha cap d'igual com tampoc hi ha cap nen igual! :)

A part d'aquesta manualitat, els nens i nenes del casal han pogut jugar i provar una gran varietat de jocs i esports que ens van donar a conèixer durant l'època moderna.


A més aquesta setmana ens ha portat la nit al casal, una nit màgica on els nostres nens i nenes poden dormir fora de casa conjuntament amb el seu grup.



Durant la nit al casal, els nens han pogut sopar, esmorzar i gaudir d'un munt d'aventures, jocs esportius i jocs de nit a més de no deixar dormir òbviament els seus monitors!


Per acabar, el divendres tornarem a encendre la màquina i estarem ben atents a on ens portarà i quins nous objectius haurem d'aconseguir la setmana vinent. Nosaltres no ens ho perdrem, i tu??

Comentaris